Innovationscafé med fokus på kunstig intelligens

Kunstig intelligens er i fuld gang med at forandre den måde, vi arbejder, kommunikerer og organiserer os på. 

Det får betydning for den enkeltes arbejdsliv og opgaveløsningen i organisationerne.

På årets første CO-PI Innovationscafé er målet, sammen, at blive klogere på, hvordan vi kan arbejde med at opbygge kapacitet til klogt at indarbejde kunstig intelligens som redskab til at understøtte den mangfoldige opgaveløsning. Der tages udgangspunkt i konkrete eksempler på, hvordan kunstig intelligens allerede bliver brugt som værktøj i opgaveløsningen.

Alt sammen med udgangspunkt i de nyeste tal fra CO-PI’s Innovationsbarometer og med to stærke eksperter fra Hard Work, Mind & Magic og Vejle Kommune.

Innovationscaféen foregår digitalt den 17. april 2024 kl. 09.00-10.00.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Jeg vil tilmelde mig nu ❯

Nogle af spørgsmålene vi søger svar på:

  • Hvad er kunstig intelligens – og hvilke typer og niveauer findes der?
  • Hvordan kan du og din organisation komme i gang med at bruge kunstig intelligens i “det daglige (innovations)arbejde”?
  • Hvad er det for kompetencer og kapaciteter, vi skal bygge op individuelt og organisatorisk, for at kunstig intelligens kan hjælpe os i opgaveløsningen?

Du kan møde: Miriam Lerkenfeld, tech specialist, Hard Work, Mind & Magic, der arbejder i feltet mellem design, forretning og teknologi og er særligt optaget af meningsfuldhed, anvendelse af data og implementering. Brian Slot, digitaliserings- og IT-chef, Vejle Kommune, der har en central rolle i udbredelse og anvendelse af kunstig intelligens-løsninger i kommunen.

Ja tak, jeg vil gerne med ❯
Del dette med dit netværk: