Vi tilbyder: Partnerskab med stor synlighed

INVITATION til PARTNERSKAB

Vi tilbyder formidling af jeres viden og nyheder om og til det offentlige milliardstore marked på vor markedsplads.

Der, hvor kendskab, viden og nyheder om det milliardstore offentlige marked, stat, regioner, kommuner, forsyninger, affalds- og energiselskaber forvalter på vegne af det offentlige Danmark, bliver delt og formidlet.

Vi ajourfører markedet – også – med jeres nyheder. Dette efter devisen: Få rette budskab ud til rette målgruppe – og til en pris, der er til at betale!

Vi har forskellige varianter at byde på – og er i øvrigt åbne og lydhøre for alle andre ønsker om samarbejde. Uanset hvilken aftale du vælger at indgå, så har du vores fulde opmærksomhed og aktive medspil for optimering af det aftalte.

Klassiske bannere i kombination med jeres nyheder er et effektivt værktøj – og en genvej til kendskab i det offentlige milliardstore offentlige marked.

Eksempelvis er et banner i vores ugentlige nyhedsbrev, fordelt over et antal gange (typisk en kampagne-måned), en genvej til stærkt øget opmærksomhed på markedet. Prisen er sat, så alle kan være med og vi krydrer en SYNLIGHEDSAFTALE med at lægge banneret på UdbudsMedia.dk i kampagneperioden. Kontakt os for yderligere info.

GENERELT OM PARTNERSKAB & SYNLIGHED

MERE END 2 MILLIONER VISNINGER PR ÅR, på UdbudsMedia.dk – og vores ugentlige nyhedsbrev. Så er det ikke så svært at orientere sig om, hvor de mange beslutningstagere søger hen for at følge nyhedsstrømmen. Vi har ikke det hele med, men vi er et hyppigt brugt genvejs-medie til alle det 450 milliarder store danske udbudsmarked.

UdbudsMedia.dk er et vidensværktøj for de, der arbejder professionelt med indkøb, udbud, jura, digitalisering, energi, forsyning og andre store infrastrukturområder. Netop her, gør vi en forskel og giver et supplement til øget viden om disse centrale områder.

Del dette med dit netværk: