Envidan ny CEO

Ole Fritz Adeler overtager 1. oktober 2022 posten som CEO i Envidan. Virksomhedens tidligere CEO Morten Fjerbæk, har således valgt at trække sig fra den daglige ledelse. Han har det seneste 10 år været ansat i Hofor. Senest som konstitueret Teknisk Direktør og tidligere på posten som Forsyningsdirektør med ansvar for hele Vand- og Spildevandsområdet i Hofor.

– Jeg er stolt over, at jeg har fået chancen for at stå i spidsen for et af de mest spændende firmaer i Skandinavien inden for en branche, som jeg kender til bunds. Jeg synes, at Envidans profil med primært fokus på vandkredsløbet og de tre forretningsområder – rådgivning, entreprise og software – er helt unik, og det er en forretningsmodel, der rummer et enormt potentiale. Men det bliver selvfølgelig ikke let at sige farvel til Hofor, hvor jeg har været glad for at være i rigtig mange år, siger Ole Fritz Adeler om sin nye stilling hos Envidan og afskeden med Hofor.

Ønsket om at finde en ny CEO til at stå i spidsen for Envidans udviklingsplaner udspringer fra Morten Fjerbæk selv. – Vi er nu kommet til et punkt i Envidans udvikling, hvor jeg mener, at vores ambitiøse mål bedst indfries, hvis vi får andre kompetencer ind på CEO-posten. Fjerbæk bliver i virksomheden. Den 1. oktober tiltræder han en stilling som forretningsudvikler i Envidan ligesom han fortsætter sit arbejde i bestyrelsen.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar