Energipolitisk Åbningsdebat 2024

Målet er uændret: En klog, grøn omstilling, hvor også effektiv energianvendelse spiller en helt central rolle. Sådan lyder et af de centrale elementer i den danske energi- og klimapolitik.

Årets program for branchens vigtigste energi- og klimakonference, Energipolitisk Åbningsdebat 2024 i dagene onsdag 2. og torsdag 3. oktober følger op på den politiske, praktiske og markedsmæssige udvikling, og med et ambitiøst program kommer emernene hele det energi- og klimapolitiske kompas rundt – igen i år med Christiansborg som samlingspunkt.

Energiaktører, forskere, organisationer, energi- og klimafyrtårne, eksperter og politikere er på talerstolen eller i panelet til debatter for med deres indsigt og viden at at trykrpøve de danse energi- og klimavisioner i en tid, hvor der er brug for tæt politisk fokus og handling for at fastholde den høje elforsyningssikkerhed.

Energi og klima er storpolitik og dermed også helt centrale elementer i alle finans-, udendrigs-, sikkerheds- og forsvarspolitiske dispositioner.

Velkommen på Christiansborg til Energipolitisk Åbningsdebat 2024.

Tilmelding åbner 20. juni 2024.

Del dette med dit netværk: