Om bloggen

”Hugge-bloggen” – meninger & mandsmod

”Hugge-bloggen”, kalder vi vortforum for skarptslebne synspunkter på DEN OFFENTLIGE MARKEDSPLADS. Stedet hvor markante meningsdannere, debattører, beslutningstagere, forskere og eksperter svinger øksen over aktuelle emner.

”Hugge-bloggens” skribenter har alle rygsækken fuld af solide erfaringer og VIDEN om tidens trends. INSPIRATION, som de deler på UdbudsMedia.dks NETVÆRK – og på egne netværk. Vores bloggere bidrager aktuelt med synspunkter og vinklinger på og om bæredygtighed, ledelse, udbud, indkøb – også de grønne, jura, digitalisering og teknologier. Og vi udvider gerne kredsen af emner med nye bloggere.

”Hugge-Bloggen” er ikke en platform, der er til salg. Den stiller ikke plads til rådighed for reklamer. Tværtimod ”sælger” bloggens indlæg sig selv gennem budskabet. Budskaber hvor ”hugge-bloggere” har noget på hjertet – holdninger og erfaringer som de ønsker at dele med faglige nørder og generalister på DEN OFFENTLIGE MARKEDSPLADS.

Hovedredaktør af ”Hugge-Bloggen er Gert Kyster. Har du interesse i at komme med indlæg på UdbudsMedia.dk, så fortæl gerne lidt om emnet, du vil skrive om og hvordan vi sammen kan bidrage til VIDEN, INSPIRATION & NETVÆRK på DEN OFFENTLIGE MARKEDSPLADS.

Del dette med dit netværk: