Stærkt udbudsamarbejde

Danmarks stærkeste udbudssamarbejde er etableret! Sådan lyder udsagnet fra Partner Anja Piening, Nørgaard Piening advokater.

Advokaterne skriver: “Det er med største fornøjelse, at vi kan meddele, at Nørgaard Piening advokater og PROCURING advokatanpartsselskab pr. 1. februar 2017 har etableret et tæt samarbejde for således at kunne tilbyde en one-stop-shop inden for alle udbudsretlige og kontraktrelaterede områder.

For dig som kunde vil vores samarbejde betyde, at vi kan yde højt specialiseret udbudsretlig og kontraktretlig rådgivning inden for alle praktisk relevante områder, f.eks. entrepriseområdet, OPS-samarbejder, forsyningsområdet og IT-området, ligesom vi rådgiver om f.eks. dynamiske indkøbssystemer, anvendelse af fleksible udbudsprocedurer samt strategisk optimering af udbud og kontrakter i forbindelse med f.eks. udarbejdelse af indkøbsstrategi. Vi rådgiver også om alle de udbudsretlige og kontraktretlige spørgsmål, der opstår undervejs i et udbud.

Ved at anvende os vil du således kunne bevare fordelene ved at få din rådgivning fra et lille specialistfirma, der er tæt på kunderne, og som – uden ekstra omkostninger – leverer skræddersyede løsninger, samtidig med at du kun behøver at henvende dig ét sted, uanset hvilken form for bistand du har brug for inden for et hvilket som helst hjørne af udbuds- eller kontraktretten.

Vi lægger vægt på i en uformel tone at yde løsningsorienteret rådgivning på højeste faglige niveau og med et solidt fokus på, at de løsninger, vi finder i samarbejde med dig som kunde, også kan anvendes og eksekveres i din praktiske virkelighed.

Vi holder vores omkostninger lave og kan derfor fortsat tilbyde rådgivning til konkurrencedygtige priser.”    

Nørgaard Piening advokater drives af Michael Lund Nørgaard og Anja Piening, og PROCURING advokatanpartsselskab drives af Helle Lorentsen Bøgeskov.

 

Del dette med dit netværk: