Kommunaldirektør Aalborg

Aalborg Kommune har valgt ny kommunaldirektør. Der er tale om 51-årige Tommy Christiansen, der siden 1. apri l 2022 har været økonomidirektør og Vicekommunaldirektør i kommunen. Han har været konstitueret i rollen siden 1. januar 2023.

Ifølge byens borgmester Thomas Kastrup-Larsen er valget en gevinst for Aalborg Kommune. – Det kræver en helhedsorienteret tilgang til at udvikle Aalborg Kommune, og den har Tommy Christiansen. Han har meget stærke kompetencer i ledelse af tværgående processer og udviklingsopgaver og har en inspirerende og engagerende ledelsesstil. Han er også enormt analytisk stærk i samspillet med det politiske niveau og meget vellidt blandt medarbejdere og samarbejdspartnere, siger Thomas Kastrup-Larsen.

Tommy Christensen er stolt over sin nye rolle og hæfter sig ved, at han også godt kan lide at være en del af det politiske spillerum. – Det er enormt vigtigt at få Aalborg Kommune ud af det økonomiske pres, som er skabt på baggrund af blandt andet krigen i Ukraine og høj inflation. Vi skal også have set på, hvordan vi kan arbejde med fremtidens udfordringer på nye måder end hidtil i hele organisationen. Det er fortsat en vigtig opgave at sikre, at Aalborg fortsætter med at være en attraktiv studie- og uddannelsesby og fortsat skaber positiv erhvervsudvikling, lyder udmeldingen.

Del dette med dit netværk: