Lekolar opkøber Hands-on Science

Lekolar har opkøbt svenske Hands-on Science med ambitionen om at kombinere de to virksomheders ekspertise og blive endnu stærkere inden for STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Math). Det betyder, at Lekolar nu kan tilbyde et bredere sortiment og mere viden inden for et felt, som er i rivende udvikling.

Hands-On Science vil fortsat agere som en selvstændig virksomhed inden for Lekolar-koncernen, men med øgede ressourcer til at udvikle sit specialsortiment og uddannelsesaktiviteter inden for naturvidenskab og programmering.

Opkøbet af Hands-on Science giver Lekolar en mere komplet produktportefølje med et endnu stærkere sortiment inden for naturvidenskab og programmering. Derudover får Lekolar mulighed for at tilbyde sine kunder kompetenceudvikling, da Hands-on Science er specialister på området. – I Lekolar har vi de seneste år set et stigende behov for kompetenceudvikling inden for naturvidenskab og programmering hos vores kunder. Gennem opkøbet af Hands-On Science bliver vi specialister inden for de områder, og det kommer til at gavne Lekolars kunder. I en tid hvor daginstitutioner og skoler har store udfordringer i forhold til kompetenceudvikling af uddannede pædagoger og lærere, er vi glade for at kunne tilbyde komplette kundeløsninger, som hjælper vores kunder med at nå læreplanens mål, siger David Persson, som er CEO i Lekolar.

Gennem opkøbet skaber Lekolar og Hands-on Science forudsætninger for at accelerere udviklingen af koncepter og løsninger til naturvidenskab og programmering. – Det bliver inspirerende at samarbejde med teamet fra Hands-On Science. Vi har fulgt virksomheden i lang tid og er imponeret over deres kompetencer og udvikling de seneste år. Vi deler de samme værdier og har samme mission om at hjælpe undervisere og elever med at lykkes, siger David Persson.

– Vi har i lang tid arbejdet med at skabe læringsmidler, som gør indlæringen sjovere og enklere for lærere og elever. Lekolar er en solid virksomhed, som er i stand til at bevare den troværdighed, som vi har bygget op i Hands-On Science. Det bliver en fornøjelse af følge, hvordan Lekolar og Hands-On Science kommer til at arbejde i synergi med hinanden, siger Agneta Nilsson, som er CEO i Hands-On Science.

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap