NATO vælger Systematic

Systematic slog konkurrenterne i stort internationalt udbud og skal nu levere missionskritisk softwareløsning til NATO’s landoperationer de næste 12 år

Den danske softwarevirksomhed Systematic er valgt som leverandør af NATOs nye kommando-kontrol-system til kommunikation, planlægning og koordinering af NATOs landoperationer.

Systematics forsvarsløsning SitaWare Headquarters er valgt på baggrund af en intensiv udbudsfase, hvor flere leverandører fra den globale forsvarsindustri var inviteret til at deltage.

Projektet blev skudt i gang onsdag ved en officiel ceremoni på NATOs Kommunikations- og Informationsagentur, NCI Agencys kontor i Haag, hvor direktøren for NCI Agency Ludwig Decamps og Systematics bestyrelsesformand og ejer Michael Holm deltog. – Det er på mange måder en kulmination af vores succes inden for forsvarsområdet, hvor vi gennem 39 år har udviklet, testet og udbygget SitaWare i samarbejde med brugerne. At vores løsning fremover skal udgøre det digitale fundament i de vigtige opgaver og missioner, som NATO og koalitionspartnerne udfører, er både et vigtigt strategisk skridt for os og den ultimative hæder. Vi er meget stolte af den anerkendelse, der ligger i NATOs valg af Systematic som leverandør, sagde Michael Holm efter at have underskrevet aftalen.

Del dette med dit netværk: