Regler og myter: Hvad må man, og hvad må man ikke

Leverandørcafé: Regler og myter – hvad må du, og hvad må du ikke?

Samarbejde mellem private virksomheder og offentlige organisationer om innovation spiller en afgørende rolle, hvis vi skal løse de store udfordringer, samfundet står overfor.

Men der er mange regler og myter: Hvad må man, og hvad må man ikke, når man som privat leverandør vil skabe innovation sammen med den offentlige sektor?

Det sætter CO-PI fokus på i denne udgave Leverandørcaféen, hvor særligt private leverandører kan få råd, erfaringer og viden til innovationssamarbejdet.

Leverandørcaféen foregår digitalt fredag den 12. maj kl. 9.30-10.30.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Du kan forvente svar på disse spørgsmål:

  • Hvilke regler gælder, når man som privat virksomhed vil i gang med at skabe innovation sammen med den offentlige sektor?
  • Hvad er de mest udbredte myter og misforståelser?
  • Hvad er de bedste råd, hvis man som virksomhed ikke er vant til at samarbejde med offentlige organisationer – eller ikke har erfaring med offentlige udbud?

Du kan møde:

  • Britt Brock Grønne, chefkonsulent i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og teamleder i Rådgivningsenheden – Statens indkøb. Som ansvarlig for styrelsens vejledningsindsats om udbudsloven og med erfaring fra en lang række statslige udbud, kender Britt Brock Grønne indgående til udbudslovens muligheder.
  • Rikke Thorlund Haahr, chefkonsulent i CO-PI. Rikke Thorlund Haahr arbejder i øjeblikket med at kortlægge innovative offentlige indkøb. Hun har desuden en fortid som chef for offentlig-privat i KL og har været Contract Management Director hos virksomheden Mediq A/S.

Hvordan foregår det?

En Leverandørcafé er et kort og uformelt format, hvor du får inspirationsoplæg og mulighed for dialog om et emne, der vedrører private virksomheders samarbejde med offentlige organisationer om innovation.

Rikke Thorlund Haahr vil efter en kort introduktion til dagens tema give ordet videre til Britt Brock Grønne, der fortæller om de rammer, som reglerne definerer for innovative samarbejder. Fokus vil særligt være på, hvordan man kan have dialog og samarbejde – og om der er noget, man skal være varsom med.

Rikke Thorlund Haahr og Britt Brock Grønne vil så udfolde, hvilke misforståelser og myter der typisk opstår, når man skal indgå i et samarbejde om udvikling af innovative løsninger, der ikke findes på markedet.

Undervejs har du mulighed for at stille spørgsmål – og bringe oplægsholdernes viden i spil.

Det praktiske:

Hvornår: Leverandørcaféen afholdes den 12. maj 2023 kl. 9.30-10.30 på platformen Zoom. Når du har tilmeldt dig, får du tilsendt et link til mødet.

Målgruppe: Private leverandører, der er interesserede i at skabe innovation sammen med den offentlige sektor – samt offentlige aktører, der er interesserede i (eller arbejder med) offentlig-privat innovation.

Del dette med dit netværk: