I mål med OPI-projekt

Det handler om Offentlig-Privat Innovation. Offentlig-Privat samarbejde er en central driver i Region Hovedstaden. Regionsrådsformand Lars Gaardhøj (S), region Hovedstaden har netop indviet en ny minicyklotron på Bispebjerg Hospital.

Hovedstadsregionens Koncernindkøb melder i den forbindelse en stor tak ud  for samarbejdet – og siger tak til alle involverede i projektet.

Koncernindkøb fortæller, at det betyder at de er nået i mål med et af deres pilotprojekter inden for Offentlig-Privat Innovation (OPI). Offentlig-Privat samarbejde er en central driver for #sundhedsinnovation som regionen gerne vil udnytte gennem vores indkøb, og #OPI-projektet er et led i udvikling af regionens ambition om at udnytte vores store indkøbsmuskel til at skabe nye og bedre løsninger til gavn for patienterne.

Cyklontronen er et rigtig godt eksempel på hvordan vi med nye indkøbsmetoder i Koncernindkøb får skabt en både bedre #patientbehandling for hjertesyge patienter samt sikre forsyningssikkerhed af kritiske forbrugsvarer og mere effektiv drift i tæt samspil med klinikken og private aktører. Koncernindkøb fortsætter innovative indkøb og strategiske samarbejder i tæt samarbejde med klinikken inkl. vores forskningsmiljøer og private innovationstunge virksomheder – så vi sammen kan skabe den bedste behandling for vores patienter, lyder udmeldingen.

Læs mere om vandcyklotronen her: https://bit.ly/39wvCrk

Del dette med dit netværk: