Bird & Bird inviterer på udbudsnytårskur

Bird & Bird: Den 27. januar 2022 holder vi Nytårskur i BIG BIO, Nordhavn, hvor vi vil benytte lejligheden til at tage et tilbageblik på 2021 og fortælle om, hvad vi kan tage med os fra året, der gik og give vores bud på, hvad der venter af udbudsretlige udfordringer i 2022.

Til Nytårskuren kan du høre om bæredygtige indkøb, når partner Peter Dann Jørgensen, advokat Fie Rooed og advokatfuldmægtig Chris Bruus Christensen fortæller om udbudsrettens mange muligheder for at indarbejde bæredygtighed i udbudsprocessen.

Du kan også høre mere om virtuel forhandling, når advokat Frederik Haugsted fortæller om vores erfaringer, og hvilke fordele virtuel forhandling giver begge sider af forhandlingsbordet. Du kan også blive klogere på klageåret 2021, når counsel Mikkel Taanum stiller skarpt på nogle af de vigtigste kendelser og domme i 2021 og kigger ind i krystalkuglen i forhold til klageåret 2022. Derudover vil partner Thomas Thorup Larsen stille skarpt på forsyningsvirksomhedsdirektivets artikel 5 og 6, og advokat Tina Johansen vil fortælle, hvorfor det er vigtigt at indtænke it-løsninger i det fremtidige byggeri. Sidst men ikke mindst vil partner Jesper Langemark fortælle om nogle af fordelene og udfordringerne ved cloud-løsninger.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her.

Del dette med dit netværk: