Svanemærket bæredygtigt byggeri

Svanemærket kan være med til at øge beboertilfredsheden og efterspørgslen på lejeboliger – og være det afgørende parameter, når danskerne vælger ejerbolig.

Bonava Danmark var de første til at opføre svanemærkede boliger i Danmark. Og de har i løbet af de seneste år oplevet et markant øget fokus på bæredygtighed:  – Bæredygtigt byggeri ligger i dag blandt de væsentligste faktorer, når kunder ser efter ny bolig. Det viser en ny undersøgelse af, hvad der betyder mest for vores kunder. Der er klart sket en bevægelse. De første svanemærkede boliger var mere nice to have end need to have. Nu er der nogen, der køber hos os – alene fordi vi bygger svanemærket, fortalte Hans Jørn Abrahamsen, salgschef i Bonava Danmark på Building Green DK.

I Scandi Byg, som producerer og opfører modulbyggeri, lægger man også vægt på de fordele, som Svanemærket medfører for håndværkerne:

– Ud over at folk skal bo i boligerne, så skal håndværkerne arbejde i det dagligt. Det er vigtigt for os, at det er i orden. Vi skal benytte en ordning som Svanemærket til at løfte barren, lød det fra Thomas Raunsbæk, adm. direktør i Scandi Byg, som i 2017 traf en strategisk beslutning om fremadrettet kun at bygge svanemærket.

Læs hele artiklen her: https://www.ecolabel.dk/da/aktuelt/nyheder/2019/11/svanemaerket-kan-bidrage-til-en-mere-baeredygtig-byggebranche

ler mindre tilsnit.

Del dette med dit netværk: