Jesper Bo Seidler

Jesper Bo Seidler skriver om digitalisering og udbud på UdbudsMedia.dk

Jesper Bo Seidler er uddannet cand.techn.soc. og har været direktør inden for salg og forretningsudvikling med fokus på offentlig digitalisering i en række vækstvirksomheder og som leverandør- og markedsansvarlig for det fælles kommunale indkøbsfællesskab KOMBIT.

Jesper har over 25 års erfaring med IT-projekter, digitalisering og anskaffelse af store og komplekse IT-løsninger til den offentlige sektor. Jesper har erfaring med at levere kvalitative digitale produkter til det offentlige, som er målrettet den borgernære indsats og styrker velfærden.

EG Digital Welfare gør det let for borgerne at betjene sig selv og understøtter offentlige og private virksomheder, så de kan udføre deres arbejde trygt, effektivt og ordentligt.

Det sker med løsninger som EG Sensum til myndighed og udfører på social- og sundhedsområdet, selvbetjeningsløsninger som EG Selvbetjening, systemer til specialiseret sagsbehandling som EG One Helbredstillæg og værktøjer til sundhedskommunikation som Netforvaltning Sundhed.

EG leverer nordisk branchesoftware, der hjælper vores kunder med at udvikle deres virksomhed yderligere. Vores software er forankret i højt specialiseret viden og er udviklet på baggrund af en dyb forståelse af vores kunders profession og branche.

Del dette med dit netværk: