Steen Gade

Steen Gade har i de sidste 4 årtier været en ihærdig grøn stemme i Danmark – og skriver om grøn udvikling og forsyning på UdbudsMedia.dk.

Steen har som folketingsmedlem for SF i sammenlagt 27 år, som direktør i Miljøstyrelsen, som vicepræsident i Det europæiske Miljøagentur og som grøn græsrod i GLOBE – et globalt netværk af grønne parlamentarikere. Han har været klimarådgiver for Nordisk Råd f.eks. på klimatopmøder og har deltaget i 18 klimatopmøder i alt. Han er initiativtager til foreningen Nyt Europa for et bæredygtigt og inkluderende Europa, og var en del af initiativgruppen, der startede foreningen Bæredygtig Erhvervsudvikling. I dag foredragsholder og debattør om klima, FN’s verdensmål og Europas fremtid.

Steen har igennem alle årene haft stærkt fokus på grøn erhvervsudvikling og omstilling. Lige fra ihærdig indsat for at udvikle  økologisk landbrug og fremme af en stærk vindmølleindustri til udvikling af politiske redskaber som grøn indkøbspolitik og grønne udbudsregler. Med fokus på, at det Danmark skal leve af fremover, skal være direkte knyttet til at skabe den store omstilling verden har brug for.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar