Ny public affairs direktør i DI

– Jeg er enormt stolt af at blive en del af DI og repræsentere dansk erhvervsliv. Innovationskraften blandt DI’s medlemmer er enestående, og de fortjener de bedst mulige vilkår for at drive virksomheder i og ud af Danmark. Jeg glæder mig til at hjælpe med at udvikle det politiske arbejde i Danmarks vigtigste erhvervsorganisation og skabe værdi for DI’s medlemsvirksomheder. Derfor var det umuligt for mig at sige nej til at blive en del af DI-holdet, siger Morten Høyer, ny DI direktør for public affairs og kommunikation.

Danmarks største erhvervsorganisation, Dansk Industri, opruster på public affairs-området og ansætter Morten Høyer som DI’s direktør for public affairs og kommunikation. Morten Høyer kommer fra et job som direktør i Aktive Ejere og har tidligere været direktør for politik og kommunikation i Landbrug & Fødevarer.

Ansættelsen af Morten Høyer som direktør for public affairs og kommunikation sker i sammenhæng med, at DI samtidig har ansat Emil Fannikke Kiær som politisk direktør. – Med ansættelsen af Emil Fannikke Kiær har DI fået en profil med stærke analytiske, faglige og ledelsesmæssige kompetencer. Nu træder Morten Høyer samtidig ind i DI’s direktion, hvor han kommer med både baggrund, netværk og kompetencer, der vil kunne bringe DI’s public affairs-arbejde til det næste niveau. Samlet set er det en markant styrkelse af DI’s politiske arbejde, siger Lars Sandahl Sørensen.

Del dette med dit netværk: