Kolding, ny chef for Miljø og Grøn Omstilling

Et i Kolding velkendt ansigt i Kolding Kommune, Merete Valbak, er retur i Kolding. Kommunaldirektør i Kolding Kommune Merete Dissing: – Det er fantastisk, at vi har kunnet trække Merete Valbak tilbage til Kolding-holdet. Vi har en vision om at lykkes sammen med borgere, med virksomheder og lokale aktører, så vi sammen kan bidrage til en bæredygtig udvikling af Kolding og her er jeg ikke i tvivl om, at Merete kan gøre en stor forskel, fastslår hun.

Merete Valbak kommer til at stå i spidsen for samlet set 54 medarbejdere i miljøområdet, fordelt på tre afdelinger. Det er Natur og Vand, Miljø og Erhverv samt Miljø og Klima. Merete Valbak bliver en del af Miljø og Grøn Omstillings lederteam, der udover hende selv består af de tre afdelingsledere i området.

Merete Valbak får desuden et tæt samspil med Kolding Kommunes Bæredygtighedssekretariat og Bæredygtighedsprogram og kommer til at drible med en lang række vigtige dagsordner, som biodiversitet, klima og klimatilpasning, vandmiljø og vandforsyningsplaner.

Del dette med dit netværk: