I øjenhøjde med energi og klima

Kom i øjenhøjde med landets klima- og energipolitikere om de svære valg, der skal træffes for at indfri de politiske reduktions-målsætninger. Der er lagt an til et ambitiøst startskud – og bydes velkommen på første række på Christiansborg, den  6. og 7. oktober 2021.  Det bliver et super-travlt Folketingsår, når de første konkrete streger sættes, og der skal træffes beslutninger om fremtidens energi- og klimaløsninger!

Hovedoverskrifterne i år er realisering af den kommende tiårs-indsats. Der skal tages målrettede initiativer for at sikre en fortsat samfundsvækst parallelt med realiseringen af, at 70% reduktions-målet for drivhusgas-udledninger i 2030 rammes – og enkeltelementerne til at fremme intet mindre end en grøn energirevolution prioriteres.

– Der er kort og godt rigtig god grund til at branchens mange aktører spidser ører og søger inspiration og løsninger på, hvordan også de hårde nødder skal knækkes, lyder det fra hovedarrangørerne Foreningen Decentral Energi, der opfordrer til et talstærkt fremmøde og et tæt branchesamspil på Christiansborg, hvor landets energi- og klimapolitiske beslutningstagere, forskere og energieksperter, fremtrædende aktører i energiselskaberne, industrien, rådgivere samt regioner og kommuner der for 20ende gang sættes stævne. Dette for at pejle retninger for – og give startskuddet til de kommende års vigtige energi- og klimapolitiske tiltag. Læs videre her https://www.decentralenergi.dk/  – hvor du også finder programmet https://www.decentralenergi.dk/wp-content/uploads/2021/06/Energipolitisk-aabningsdebat-program-2021.pdf

Del dette med dit netværk: