Circle K investerer i  at minimere energiforbrug og reducere CO2-aftryk

Circle K melder ud, at de nu intensiverer investeringerne i udviklingen af forretningen. Denne satsning vil inkludere en massiv udrulning af lynladestandere på landets Circle K-stationer og åbning af to nye butikker.

Siden 2020 har Circle K etableret tre nye lynladepladser om ugen for at imødekomme danskernes voksende behov for hurtig og pålidelig opladning. I det kommende år fordobles antallet af lynladepladser til 450 og inden 2030 vil Circle K have 1.300 lynladepladser fordelt på stationer i hele landet. Samlet investerer Circle K mere end 1 milliard kroner i ladeinfrastruktur.

– Som et af de største brændstofselskaber er vi naturligvis opmærksomme på vores indflydelse på klimaet og det samfund, vi er en del af. Vi er derfor også optaget af at omstille vores forretning og bidrage til den grønne omstilling med en række nye initiativer på el- og Convenience-markedet. Udover udrulning af lynladestandere vil vi i det kommende år investere et trecifret millionbeløb i Convenience-forretningen, siger konstitueret adm. direktør for Circle K Danmark Peter Rasmussen.

Som en del af investeringerne vil Circle K åbne to nye full-service-stationer i Odense Erhvervspark og i Recharge City ved Horsens samt opgradere en række eksisterede Circle K-stationer. Kunderne kan derfor se frem til flere stationer med lynladepladser, solceller på taget, integrerede energiløsninger og vandbesparende vaskehaller. Alt sammen initiativer der minimerer energiforbruget og CO2-aftrykket.

Del dette med dit netværk: