Farvel til CTR-forsyningsdirektør

Nogle dage sættes store beslutninger i værk – i dag er den af de helt store personlige beslutninger sat i søen. Jeg har sagt mit job op som direktør for CTR, men bliver indtil min afløser er fundet. Baggrunden er, at jeg ønsker at forfølge en drøm om at skabe et arbejdsliv, hvor jeg både arbejder for fjernvarmen, men samtidig har en større fleksibilitet mht. hvornår og fra hvor, jeg løser mine arbejdsopgaver, end jeg kan få som direktør for et forsyningsselskab.

Jeg ønsker også at være mere aktiv i den offentlige og politiske debat, end jeg kan i min nuværende stilling. Jeg ønsker derfor ikke en anden direktørstilling, men i stedet at starte mit eget firma – ikke som advokat, men som mig. Sådan meddeler Kamma Eilschou Holm, sit farvel til jobbet som CEO for CTR – vel at mærke, når bestyrelsen har fundet en afløser.

Derudover, skriver hun, har jeg lagt vægt på følgende:
* At den nye bestyrelse er kommet godt fra start
*At jeg har afleveret et pletfrit regnskab
* At 100% af CTRs medarbejdere jf. den lederevaluering, som vi netop har modtaget, finder, at CTR alt i alt er en god arbejdsplads, og at lederevalueringen på alle parametre er virkelig god.

Jeg sender derfor både det bedste job og den bedste organisation videre, og det har været afgørende for min beslutning – og bestyrelsen tager nu hånd om den videre proces.

Del dette med dit netværk: