Nye kræfter bag “CareNet”

Nye samlede kræfter bag CareNet styrker netværket for kommuner og leverandører om velfærdsteknologi

 Danish.Care viderefører driften af CareNet, Danmarks nationale netværk for kommuner og leverandører om velfærdsteknologi, i samspil med Teknologisk Institut. Anders Lyck Fogh-Schultz er ansat i Danish.Care pr. 1. november som netværksleder for CareNet.

Det nationale netværk for velfærdsteknologi CareNet styrkes af ny organisering og vil fremover drives af Danish.Care – branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi i et samarbejde med Teknologisk Institut. Netværket udgøres af kommuner og leverandører og har fokus på anvendelse, udbredelse og teknologioverblik inden for sundheds- og velfærdsteknologi til pleje og omsorg og virker for at skabe samspil og synergi mellem aktørerne på området.

– Danish.Care var under det tidligere navn Dansk Rehab Gruppe med til at etablere CareNet tilbage i 2008 som Danmarks første nationale netværk inden for feltet. Netværket har vist sin værdi gennem 10 år som brobygger mellem kommuner og leverandører omkring udvikling og udbredelse af sundheds- og velfærdsteknologi. Det er derfor naturligt, at vi i brancheforeningen nu (igen) træder ind i den daglige drift og udvikling af netværket til gavn for både de private og offentlige partner omkring fælles dagsordener og aktiviteter, siger Morten Rasmussen, direktør i Danish.Care – branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi.

– CareNet har inden for de seneste tre år haft en meget positiv udvikling med flere medlemmer, flere aktiviteter og større synlighed. Jeg er meget glad for, at den positive udvikling nu kan styrkes yderligere i samarbejdet med Danish.Care, og at Anders Lyck Fogh-Schultz, der har drevet netværket i Teknologisk Institut gennem tre år, kan fortsætte i Danish.Care som netværksleder og kontaktperson for kommunerne og virksomhederne i netværket, siger Anne-Lise Høg Lejre, direktør for produktion i Teknologisk Institut.

– CareNet tilbyder bl.a. faglige temadage, erfarings- og vidensudveksling, delegationsrejser, nyhedsformidling og andre netværksaktiviteter for medlemmerne. Danish.Care arbejder bl.a. for tættere offentligt privat samspil på området og er interessevaretager for branchens virksomheder. At de to organisationer nu går sammen i et tættere samspil styrker synergierne, og gør det nemmere for medlemmerne i begge organisationer at nå hinanden til gavn for samarbejdet mellem brugere og leverandører, siger Morten Rasmussen og Anne-Lise Høg Lejre i en fælles udtalelse.

Del dette med dit netværk: