Frikender Postnord

Deloitte undersøgelse frikender Postnord for mistanker om urent trav. Det handlede om beskyldning om en sammenblanding af økonomien i Postnords brevforretning og datterselskabet Postnord Logistics.

Nu viser Deloitte-undersøgelsen, at der ikke er noget at komme efter. Deloitte-undersøgelsen blev sat i gang, efter at transportordførerne i december blev bekendt med et anonymt brev, der bl.a. påstod, at der skete en sammenblanding af økonomien i Postnords brevforretning og datterselskabet Postnord Logistics, der opererer i konkurrence med private aktører. – Resultatet foreligger nu, og den klare konklusion er, at alle påstande er blevet afvist,« siger Kristian Pihl Lorentzen, der er glad for, at beskyldningerne ikke havde grobund i virkeligheden. Det er en pure frifindelse, siger han til mediet Finans.

EKSTRA DÅRLIG TIMING. Beskyldningerne blev fremsat på et tidspunkt, hvor politikere skulle tage stilling til en akut pengetilførsel på over 100 mio. kr. til Postnord. Selskabet afviste også lynhurtigt alle påstande i det anonyme brev.

Del dette med dit netværk: