Arkil skaber værdi for Tønder Kommune

Hver dag udfører Arkil store entreprenørprojekter i hele landet. I Arkil er Rikke Mechlenborg Feddersen Nørulf Zwanikken, afdelingschef i Vejservice Tønder, glad for at kunne fortsætte det gode samarbejde med Tønder Kommune. – Vi har lagt os i selen for at skabe en organisation, der både skaber værdi for Tønder Kommune, som er rentabel i sig selv, og som prioriterer et godt arbejdsklima og et godt samspil med borgerne i kommunen, siger hun og fortsætter: – Derfor er jeg taknemmelig over den tillid, som Tønder Kommune nu viser os, og jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde.

FORLÆNGELSE. Det bliver entreprenørvirksomheden Arkil, der fortsat kommer til at tage sig kærligt af en række praktiske opgaver i Tønder Kommune i perioden fra april 2022 og de næste fire år frem. Det står klart, efter at driften af kommunens veje og grønne områder nu har været i udbud for anden gang. Arkil har været en del af gadebilledet i kommunen siden 2016, og både for de ansatte i Arkil samt for borgere og forvaltning i Tønder Kommune bliver der i store træk tale om en videreførelse af de kendte rutiner.

– Vi er glade for, at Arkil har afleveret et tilbud, der lever op til alle betingelser,” siger Christian Kjær-Andersen, afdelingsleder i Tønder Kommune, og tilføjer, at samarbejdet med Arkil har været godt. – Vi har løbende en rigtig god dialog om de opgaver, som Arkil udfører, og vi oplever en stor vilje til at strække sig et ekstra stykke, når forholdene kræver det, siger han.

FRA VEJBEDE TIL TERRORSIKRING. Opgaverne spænder bredt i kommunen, udover at fjerne grene, tømme brønde, skifte kantpæle og skilte kommer bekæmpelse af ukrudt og mere ekstraordinære opgaver som fx afspærring og terrorsikring i forbindelse med Tønder Festival og andre store begivenheder. Det nye udbud byder desuden på en række justeringer. Blandt andet betyder skærpede krav, at Arkil kommer til at bruge flere ressourcer på at vedligeholde kommunens grusveje.

Del dette med dit netværk: