Farvel til DI Digital

Det blev til 2,5 spændende og lærerige år i DI Digital. Den 1. juni starter jeg som direktør i Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, sådan skriver Branchedirektør Rikke Hougaard Zeberg i DI meddelelse.

Jeg er fuld af beundring og i den grad ydmyg over den kæmpe kapacitet og innovationskraft, der er ude i de danske virksomheder, og det gælder ikke mindst den digitale branche. Den digitale transformation er i fuld gang, og flere og flere virksomheder, ser sig selv som digitale virksomheder. Det kan vi også læse i tallene. Vi er gået fra 600 til 900 medlemsvirksomheder i DI Digital de sidste par år. Og at den digitale transformation er i fuld gang, er jo som bekendt ikke kun godt for den enkelte virksomhed, det er godt for Danmark. Jeg skylder en stor tak til DI Digitals bestyrelse og de fem politiske udvalg for et forbilledligt og inspirerende samarbejde, hvor vi har haft mange spændende drøftelser og konkrete projekter om den videre digitalisering af Danmark. Jeg synes, vi er lykkedes med rigtig mange ting, også selvom dagsordenen er stor og udfordringerne er mange.

DI Digital er i topform, og jeg ved, at kontoret holder fanen højt indtil der findes en ny branchedirektør. DI er allerede i gang med at finde min afløser, og jeg er ikke i tvivl om, at der kommer en dygtig profil til, som kan føre det vigtige arbejde videre, slutter Rikke Zeberg

Del dette med dit netværk: