Billund i top 50 i verden/Vand&Energi

På Amsterdam International Water Week i Amsterdam 4.-5. november vandt Billund Vand & Energi den prestigefyldte Gold Standard of Utility Innovation and Performance.

Hermed er Billund Vand & Energi kommet med i netværket Leading Utilities of the World. Der er to andre danske medlemmer i netværket nemlig Vandcenter Syd og HOFOR.

For Billund Vand & Energi har det stor betydning at blive en del af netværket:

”Vi bliver en del af noget større, hvor man lærer af hinanden. Mange forsyninger vil gerne producere energi og bruge data mere digitalt. Vi kan tjene som inspiration til andre, som gerne vil være energiproducerende, og vi kan lære af dem på andre områder. Det betyder meget for både bestyrelsen, medarbejderne og ejerne. Alle er stolte over, at vi har fået prisen som symbol på, at andre kan lære af vores erfaringer” udtaler direktør Ole Pedersen Johnsen, Billund Vand og Energi.

Netværket består af forsyninger fra hele verden og har fokus på innovation inden for 14 forskellige faglige områder som f.eks. Network operations og Energy Efficiency. Se mere her:  www.leadingutilities.org

Del dette med dit netværk: