5 digitale “2017-trends”

Fem forskere på IT-Universitetet har kigget i krystalkuglen. De giver deres bud på digitale tendenser, der kommer til at præge det kommende år.

Roman Beck, professor, Institut for Business IT, tror, at blockchain-teknologien bliver en af de vigtigste teknologier i 2017. Peger også på nyskabelser som 3D-printere og Internet of Things i betragtning og kombineres teknologierne i nye produkter og tjenester, er det ganske sandsynligt, at vi i løbet af de næste et til to år vil se helt nye måder at skabe værdi på.

Sebastian Risi, lektor, Institut for Digital Design, peger på, at kunstig intelligens (AI) vil fortsætte med at være en tendens i 2017, endnu mere end i 2016.

Aske Kammer, adjunkt, Institut for Digital Design, mener at mediernes ansvar sættes til diskussion

Brit Ross Winthereik, lektor, Institut for Business IT, og leder af Data as Relation, et VELUX-støttet forskningsprojekt om big data i offentlige organisationer, peger på flere eksperimenter med big data-analyse

Natalie Schluter, adjunkt, Institut for Computer Science og linjeleder for BSc i Data Science, slutter med at tænke i store fremskridt for deep learning.

Læs videre her: https://www.itu.dk/om-itu/presse/nyheder/2017/5-digitale-trends-du-skal-holde-oeje-med-i-2017

Del dette med dit netværk: