ÅBEN for tilmelding

 

NOGLE FÅ ORD … Velkommen til 2 dynamiske dage i det energi- og klimapolitiske maskinrum.

ENERGIPOLITISK ÅBNINGSDEBAT 2016 stiller skarpt på morgendagens energi- og klimapolitik. Næppe var blækket på den internationale aftale ved COP21 i Paris tørt, før Danmark, som en blandt de allerførste, underskrev om sin medvirken.

Danmark har verdensrekord i produktion af vindmøllestrøm. Den vedvarende energi nyder fremme overalt i samfundet. Målene er grønne og fossilfri fra 2050. Virkemidlerne er politisk fodslag om rammer og virkevilkår – og de nye teknologier, sol, vind, vand, fødevareerhverv forkæles og fremmes – godt hjulpet af de klassiske energiforsyninger. Alt ånder fred og ro – udvikling og innovation drøner bare derudaf – og resultaterne står i kø.

Eller … er det nu lige også sådan, at det er i virkeligheden?

Er der fortsat idyl og politisk ro og fodslag om mål og midler, når Folketinget i den nye sæson skal udlægge sporene til morgendagens energi- og klimapolitik?

Er pengerigeligheden og beslutsomheden inden for rammerne af de udstukne retningsretningsliner og indgåede forlig vedvarende – eller er der gået grønt selvsving i økonomien – og er det løbet løbsk? Har skatte- og afgiftstrykket på energiforbrug for længst overgået, selv de vildeste forudsigelser og fantasier?

ENERGIPOLITISK ÅBNINGSDEBAT 2016 giver bolden op til den kommende samling i Folketinget. De politiske beslutningstagere og branchens topaktører tager – med afsæt i målene frem til år 2020 –  fat på næste strækning. Det stykke og de år, der skal sikre en fossilfri fremtid i år 2050.

ENERGIPOLITISK ÅBNINGSDEBAT 2016 præsenterer fremtider for fortsat grøn omstilling, sætter fokus på infrastruktur, forsyningssikkerhed, regler og regulering – også i landdistrikterne, den ”blå energi”, industrien og energieffektivisering, landbrug og vækstdagsorden, for blot at lige at nævne nogle få af de ord, der vil være fremme i den energipolitiske åbningsdebat i år – kort og godt: Alt det, der ligger bag lyset og energien!

Vel mødt på Christiansborg – igen i år.

TILMELDING: http://fdkv.dk/Joomla30/index.php/kommende-arrangementer

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar