Internationalt rundbord om bæredygtige indkøb

– Vi er nødt til at se på det ledelsesmæssige mandat og ressourcer. Offentlige indkøb har en undervurderet rolle i klimaforandringer og -handling. Sammenhængen mellem pris og kvalitet giver ’value for money’, og dermed værdi for samfundet”, sagde Alex Campbell fra TDC Net på det første internationale round table om bæredygtige offentlige indkøb afholdt på Børsen.

Læs om eventen her: Første internationale round table om bæredygtige offentlige indkøb afholdt på Børsen (danskerhverv.dk)

 Dansk Erhverv har sammen med Københavns Universitet gennemført et internationalt round table om bæredygtige offentlige indkøb. Med deltagelse fra både den offentlige og private sektor samt den akademiske verden blev der udvekslet nye perspektiver om udfordringer og løsninger. Temaet for det internationale round table var ”The Triple Helix Potential – Sustainable Public Procurement”. For hvilken rolle spiller erhvervslivet, den offentlige sektor og academia i bæredygtige offentlige indkøb? Og hvordan forløser vi det potentiale, der ligger i den offentlige indkøbsmuskel for at imødegå en mere bæredygtig fremtid og samfundsudvikling? Den diskussion faciliterede markedschef hos Dansk Erhverv Morten Jung og associate professor ved Københavns Universitet Marta Andhov.

Del dette med dit netværk: