Borgmesteropfordring: Kom til Trekantsområdet

til statsminister Lars Løkke Rasmussen og erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen at være med til at finde optimale placeringer til de statslige arbejdspladser, regeringen vil flytte ud fra Hovedstadsområdet.

 

Regeringen har bebudet, at den inden Folketingets åbning vil præsentere en samlet plan for udflytning af statslige arbejdspladser fra hovedstadsområdet. Det er en plan, som Trekantområdet gerne vil bidrage til at få til at gå op. I et fælles brev til Lars Løkke Rasmussen og Troels Lund Poulsen melder Trekantområdets seks kommuner ud, at de står klar til at lægge jord til én eller flere statslige styrelser:
 
– Trekantområdet kan fuldt og helt tilslutte sig denne plan for et Danmark i bedre balance og vil gerne tage et medansvar for, at denne samfundsopgave løses på den mest hensigtsmæssige måde og på et fagligt højt niveau. I den anledning vil vi gøre opmærksom på, at det vil være både naturligt og hensigtsmæssigt at placere statslige arbejdspladser/styrelser i Trekantområdet, skriver borgmestrene blandt andet i brevet.

Del dette med dit netværk: