Ny direktør, Green Power Denmark

Mette Rose Skaksen bliver ny viceadministrerende direktør i Green Power Denmark. Green Power Denmark har fundet sin nye viceadministrerende direktør med ansvar for infrastrukturområdet. Det bliver Mette Rose Skaksen, der senest kommer fra en stilling som vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Den grønne erhvervsorganisation Green Power Denmark har med ansættelsen af en ny viceadministrerende direktør fundet en ny ansvarlig for det vigtige og tekniske tunge infrastrukturområde, der vedrører reguleringen af netselskaberne. De opererer indenfor den monopoliserede del af den elektriske værdikæde, og netselskaberne er dermed underlagt særlige krav til funktionel adskillelse fra den øvrige organisation.

Green Power Denmarks administrerende direktør Kristian Jensen er meget glad for ansættelsen: – Med Mette Rose Skaksen får vi en enormt faglig dygtig viceadministrerende direktør, der ikke blot har erfaring med monopolregulering, men som også kommer med stor erfaring med medlemsorganisationer. Jeg glæder mig over, at det er lykkes at finde en så kompetent viceadministrerende direktør, der samtidig som person passer perfekt ind i det nye ledelsesteam, siger Kristian Jensen.

Del dette med dit netværk: