Fra BIG til HORTEN

39-årige Tine Kaspersen er ny direktør i Horten fra den 3. august 2020. Tine Kaspersen har i otte år været COO hos BIG – Bjarke Ingels Group og før da hos Mærsk Line.

Skiftet i Hortens topledelse sker efter en non-stop vækst gennem de seneste 15 år. Hortens nuværende størrelse som et af Danmarks største advokatfirmaer, udvidelsen gennem de seneste to år med kontorer i Aarhus og Herning og et ønske om yderligere vækst betyder, at tidspunktet for at rykke forretningen ledelsesmæssigt og strategisk er det rigtige netop nu.

– Horten er en solid, veldrevet og moderne virksomhed, som er midt i en spændende strategisk udvikling. Jeg ser et fantastisk potentiale, som jeg glæder mig til at bidrage til at forløse yderligere. Min største faglige inspiration er at tilbringe tid med dygtige mennesker, der vil noget vigtigt med deres virksomhed, og det ved jeg, at jeg vil få rig mulighed for hos Horten. Jeg ser frem til den 3. august og glæder mig meget til at lære klienter, virksomheden og dens mennesker bedre at kende, siger Tine Kaspersen.

Del dette med dit netværk: