Absalon, ny direktør

Kristian Ørnsholt er ansat som ny professionshøjskoledirektør på Absalon fra 1. januar 2021. Han afløser Søren Lind Christiansen, der stoppede 1. november. Kristian Ørnsholt glæder sig til at blive en del af den vigtige uddannelsesopgave, som Absalon er en del af.

1. januar sætter en ny direktør sig i stolen hos Absalon. Den nye mand hedder Kristian Ørnsholt og  kommer fra en stilling som vicedirektør i Styrelsen for IT og Læring (STIL) i Børne- og Undervisningsministeriet.

Kristian Ørnsholt har desuden haft forskellige stillinger i først Finansministeriet og derefter Undervisningsministeriet med fokus på særligt økonomi, administration, digitalisering og data: – Jeg er meget glad for ansættelsen af Kristian Ørnsholt. Kristian er en stærk profil, der matcher Absalons opgaver og ambitioner rigtigt godt. Kristian kan styrke Absalons digitale udvikling og hans kompetencer inden for data og ledelsesinformation kan bringe Absalon videre på et område, vi prioriterer højt, siger rektor Camilla Wang.

Del dette med dit netværk: