Genudnævner Konkurrencedirektør

Erhvervsministeren har genudnævnt den nuværende direktør for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, 59-årige cand.polit. Jakob Hald, i stillingen efter høring af Konkurrencerådet. Hald har været direktør for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen siden 2016 og fortsætter nu i et nyt 5-årigt åremål, når hans gældende åremål udløber ved udgangen af 2023.

Erhvervsminister, Morten Bødskov: – Det glæder mig meget, at Jakob Hald har sagt ja til at tage en ny periode som direktør for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har en vigtig opgave ift. at understøtte velfungerende markeder, og Jakob Hald har den rette profil og erfaring til at lede dette arbejde.

Formand for Konkurrencerådet, Christian Schultz: – Jakob Hald har gjort det glimrende i de første otte år som direktør for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Det er en glæde for mig og Konkurrencerådet, at Jakob har sagt ja til endnu en tørn.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder for velfungerende markeder, som kan stimulere vækst og innovation til gavn for hele det danske samfund. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen håndhæver blandt andet konkurrenceloven, fremmer konkurrencen om offentlige opgaver og bidrager til at udvikle forbrugerpolitikken. Sammen med Konkurrencerådet udgør Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen en uafhængig konkurrencemyndighed

Del dette med dit netværk: