Forenede Service, ny certificering

Forenede Service er nu certificeret med rengøringsstandarden INSTA 800. Et værktøj som fører fordele med sig for både medarbejdere, virksomheden og kunderne. 

Miljø- og kvalitetschef i Forenede Service,  Nils Bjørn Larsensvarer resolut på spørgsmålet om, hvorfor Forenede Service har valgt at lade sig virksomhedscertificere med rengøringsstandarden INSTA 800. – Det er et glimrende værktøj, der både gavner vores medarbejdere og kunder – og samtidig er en enorm cadeau til os som virksomhed.

– INSTA 800 fungerer og er stort i både Norge og Sverige. Her i Danmark er vi den første store rengøringsvirksomhed, som har opnået certificeringen. Den markante fordel ved standarden er, at vi kan bevæge os væk fra programmeret rengøring og frekvensrengøring. Med INSTA 800 får vi nemlig en rengøringsstandard, der er behovsstyret. Og det er til gavn for kunderne, som kan spare penge og opnå en mere ensartet kvalitet af rengøringen samt vores medarbejdere, der i højere grad bliver frigjort i deres arbejde, forklarer han.

Kunderne sparer penge. Nils Bjørn Larsen: –  Det er naturligvis altid kunden, der bestemmer typen af rengøring, men Forenede Service vil med den nye virksomhedscertificering søge at påvirke både private kunder og offentlige indkøbere til at overgå til INSTA 800-styret rengøring.

– Er en medarbejder hos en kunde feks. væk fra sit kontor på ferie i tre uger, så kan vi med INSTA 800 undlade at gøre rent på det kontor i de uger, det ikke bliver brugt. På den måde sparer kunden penge. Hvis kunden derimod har programmeret rengøring, så går vores medarbejder ind på det kontor hver dag i de pågældende tre uger og gør rent, fordi kontrakten siger, at vi skal.

INSTA 800 åbner også op for, at kunderne selv kan foretage kvalitetskontroller af rengøringen. I de fleste offentlige udbud er der afsat penge til en tredjeparts bedømmelse af kvaliteten.

Del dette med dit netværk: