Charlotte Hardam

Charlotte Hardam skriver om forretningsudvikling, udbud og strategisk samhandel mellem offentlige og private virksomheder på UdbudsMedia.dk. Charlotte går gerne forrest, når det gælder offentlig/privat samarbejde med henblik på innovation for bedre bæredygtige og miljørigtige kontrakter.

Charlotte Hardam er indehaver af konsulenthuset C. Hardam, der – med et højt markedskendskab og fagligt niveau, skaber synlige resultater med innovative og situationsbestemte metoder. ”Huset” repræsenterer mere end 20 års erfaring med offentlig og privat samhandel og dermed udviklet både omfattende erfaring og vidtrækkende kompetencer, så hun kan rådgive virksomheder med kommercielt fokus og bred viden om udbudsjura.

Via lederposter har Charlotte over en længere årrække i det private erhvervsliv, i offentlige forvaltninger og organisationer og hos NGO’er og FN (United Nations Development Programme) – med speciale i indkøb og udbudsprocesser, er arbejdet indgående med forretningsudvikling, strategiarbejde og eksekvering. Hun har endvidere i det private erhvervsliv arbejdet med business to business- og projektsalg. Som leder har hun opbygget velfungerende organisationer.

Charlotte har medvirket til at udvikle metodikker på forskellige udbudsområder, blandt andet koncessionsaftaler, OPP Udbud med forhandling og konkurrencepræget dialog.

Del dette med dit netværk: