Udbud: Stil krav om verdensmål og bæredygtighed

Politikerne skal klart vise, hvor udviklingen går hen. Det er grundlaget for, at rådgiverbranchen og dens kunder har tydelige pejlemærker at gå efter. Gør verdensmålene og krav om bæredygtighed til en del af de offentlige udbud.

Det er måden, at vi – via de offentlige indkøb, får udviklet nye produkter og services, der lever op til verdensmålskravene. Så politikere – vi vil gerne have jer endnu længere frem på banen, så vi sammen kan sparke verdensmålsbolden i kassen. Sådan lyder den klare opfordring fra Henriette Søltoft, branchedirektør i DI Rådgiverne.

Regeringens ambitiøse plan om 70 procents reduktion af drivhusgasser og dens arbejde med verdensmålene har sat turbo på Danmarks rejse mod større bæredygtighed. I rådgiverbranchen vil vi meget gerne være en aktiv deltager på rejsen – ikke blot i egne virksomheder, men igennem vores rådgivning skubbe til kunderne og hermed sætte hastigheden mod større bæredygtighed op.

Politikerne kan hjælpe os med for alvor at sætte fart på ved at sætte mål og standarder for bæredygtighed. Dermed tør vores kunder satse på den bæredygtige rejse, da fastlagte mål og standarder gør det nemmere for dem at navigere til at vælge den rigtige rute.

 

Del dette med dit netværk: