Nordjyske broeksperter

Bygværksansvarlig hos Vejdirektoratet Lis Lassen fortæller, at Vejdirektoratet netop har underskrevet kontrakt med Serman & Tipsmark om renovering af Hadsundbroen, der fører landevejen mellem Randers og Aalborg over Mariager Fjord. Udbuddet er afsluttet efter en omhyggelig vurdering ud fra objektive kriterier om pris, kvalitet og service, hvor Serman & Tipsmark har leveret det bedste bud.  – Vejdirektoratet gennemgår en gang om året de danske broer for at komme fejl og uforudsete hændelser i forkøbet, og det var nu blevet Hadsundbroens tur. Det er efterhånden en ældre bro, og derfor kom renoveringen i udbud, således at broen fortsat kan fungere optimalt for de mange trafikanter, der hver dag benytter den, siger Lis Lassen.

Den nordjyske hydraulikvirksomhed Serman & Tipsmark vandt licitationen om renovering af Hadsundbroen. Broens otte cylindere er ikke blevet skiftet, siden broen blev bygget for 44 år siden, men nu skal Serman & Tipsmark udskifte cylinderne, således den vigtige trafikåre fortsat kan være bindeled mellem Aalborg og Randers.

– Serman & Tipsmark har den erfaring, der skal til for løse den her opgave. Hos Vejdirektoratet ser vi derfor frem til at samarbejde med den nordjyske hydraulikvirksomhed, siger Lis Lassen.

Hadsundbroen blev bygget i 1976 og er en moderne lavbro med to broklapper. Det er broens otte cylindere, der får broklapperne til at åbne og lukke, som Serman & Tipsmark nu får ansvaret for at fremtidssikre.

Det flotte bro-foto skal DroneData.dk krediteres for 🙂

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap