I går, i dag, i morgen …

I går var der som en enkelt nyhed en meddelelse om, at BlueKolding – forsyningsselskabet for vand, spildevand mv. i Kolding, “lukkede ned” og sendte sine administrative medarbejdere hjem. Mange er siden fulgt efter i samme spor.

I aftes udvidede Statsminister Mette Frederiksen (S) de danske tiltag mod corona-virus ganske markant. Generelle opfordringer til  alle landets virksomheder, der har mulighed for det, til at lade medarbejderne arbejde hjemmefra, ligesom alle ikke-kritiske offentlige funktioner blev varslet lukket ned i 14 dage fra mandag.

Ligeledes lukkes skoler og uddannelses-institutioner ned i de næste to uger – og det fra på mandag at regne. Regering og Folketing vil nu hastebehandle en lov, der forbyder forsamlinger på mere end 100 mennesker ad gangen.

Overalt er der ros til statsminister og regering for aktiv stillingtagen omkring dette initiativ. De sociale medier – og vi inklusive, lukker ikke ned, men vil holde nyhedsstrømmen åben for friske nyheder om udviklingen inden for vores fagområde.

Pas på jer selv derude.

Del dette med dit netværk: