Årsdage for offentligt indkøb 2024

Årsdage for offentligt indkøb 2024, tirsdag den 23. januar på Tivoli Hotel & Congress Center i København eller torsdag den 25. januar på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Endnu engang skyder SKI det nye år ind med et spændende program, hvor eksperter står klar til at fylde din og dine kollegaers værktøjskasse med inspiration, ny viden og praktiske redskaber. Denne gang kan du bl.a. glæde dig til at få et indblik i, hvilke bæredygtige greb og indsatser Klimarådet mener, vi som offentlige indkøbere bør prioritere de kommende år, få konkrete råd til grønne indkøb i praksis og få inspiration og tips til efffektiv styring af indkøb og udbud, lyder invitationen fra SKI, der fortsætter:

I pauserne vil der naturligvis være rig mulighed for at videndele med kollegaer fra hele den offentlige sektor. Alternativt kan du i pauserne tage et par høretelefoner på og lytte med på en kort SKI-talk om et aktuelt emne, eller du kan komme forbi SKI-standen og få en snak med vores eksperter, der står klar til at svare på spørgsmål.

Dagen slutter af med en times ’Netværk og Vin’, hvor du i hyggelige rammer kan sludre med kollegaer fra andre dele af Indkøbsdanmark og medarbejdere i SKI over et glas vin eller vand.

Se det fulde program fyldt med eksperter og cases og tilmeld dig enten i København eller i Aarhus.

Del dette med dit netværk: