Farvel til Læsø

Kommunaldirektør Peter Pietras har valgt at opsige sin stilling. Det oplyser Læsøs borgmester Karsten Nielsen (V) i en pressemeddelelse.

Opsigelsen kommer efter spektakulær medieomtale af en række forhold herunder kommunaldirektørens overnatninger i et skur på sin sommerhusgrund, en tilbageholdt politianmeldelse fra borgmesteren, medarbejdere, der har følt sig pressede i sagen og en nylig fratrædelse af kommunens forvaltningschef.

ULOVLIGT SKUR. Sagen handler om, at kommunaldirektøren brugte et skur på sin sommerhusgrund til overnatning. Det var ulovligt, hvilket kommunaldirektøren klagede over. Sagen skulle have været politianmeldt, men borgmesteren fik det udsat, og medarbejdere følte sig pressede over, at borgmesteren og kommunaldirektøren fulgte sagen. I sidste uge fratrådte forvaltningschefen sin stilling.

– Kommunaldirektøren ønsker ikke, at en sag om et 50 år gammelt skur, på en af ham netop erhvervet sommerhusgrund, skal få medarbejdere i Læsø Kommunes administration til at føle sig klemt, siger borgmester Karsten Nielsen.

Det er ikke første gang, Peter Pietras stopper før tid. I Han blev i 2015 fyret som direktør i Børn- og ungeforvaltningen i Odense Kommune. Han fik ved den lejlighed fik 4,5 millioner kroner – svarende til tre års løn – med sig, skriver Fyens.dk.

Peter Pietras fortsætter på posten indtil Læsø kommune har rekrutteret en ny kommunaldirektør. Læsø Kommune ønsker at takke Peter Pietras foren fornem og utrættelig indsats for kommunen, hvor rigtig mange positive resultater er blevet nået – han vil i høj grad blive savnet på Kommunekontoret, lyder det.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar