Partnerskab med stor synlighed

Vi inviterer til et dynamisk PARTNERSKAB

Vi tilbyder formidling af jeres viden og nyheder om og til det offentlige milliardstore marked på vor markedsplads.

Der, hvor kendskab, viden og nyheder om det milliardstore offentlige marked, stat, regioner, kommuner, forsyninger, affalds- og energiselskaber forvalter på vegne af det offentlige Danmark, bliver delt og formidlet.

Info-partner-pakke

Vi ajourfører markedet – også – med jeres nyheder. Dette efter devisen: Få rette budskab ud til rette målgruppe – og til en pris, der er til at betale!

Vi har 3 varianter at byde på – og er i øvrigt åbne og lydhøre for alle andre ønsker om samarbejde. Uanset hvilken aftale du vælger at indgå, så har du vores fulde opmærksomhed og aktive medspil for optimering af det aftalte:

Vi inviterer på SYNLIGHED

Vi markedsfører gerne jeres viden og nyheder om og til det milliardstore offentlige marked på vor markedsplads.

Klassiske bannere i kombination med jeres nyheder er et effektivt værktøj – og en genvej til kendskab i det offentlige milliardstore offentlige marked.

Eksempelvis er et banner i vores ugentlige nyhedsbrev, fordelt over et antal gange (typisk en kampagne-måned), en genvej til stærkt øget opmærksomhed på markedet. Prisen er sat, så alle kan være med DKK 5.000 – og vi krydrer en SYNLIGHEDSAFTALE med at lægge banneret på UdbudsMedia.dk i kampagneperioden …. Og naturligvis får du statistikker på antal visninger og søgninger gratis med i aftalen. Kontakt os for yderligere info.

GENERELT OM PARTNERSKAB & SYNLIGHED

MERE END 2 MILLIONER VISNINGER PR ÅR, på UdbudsMedia.dk – og vores ugentlige nyhedsbrev. Så er det ikke så svært, at orientere sig om, hvor de mange beslutningstagere søger hen for at følge nyhedsstrømmen. Vi har ikke det hele med, men vi er et hyppigt brugt genvejs-medie til alle det 350 milliarder store danske udbudsmarked.

UdbudsMedia.dk er et vidensværktøj for de, der arbejder professionelt med indkøb, udbud, jura, digitalisering, energi, forsyning og andre store infrastrukturområder. Netop her, gør vi en forskel og giver et supplement til øget viden om disse centrale områder.

UdbudsMedia.dk formidler nyheder og viden via events og kort aktuelt nyt. Et velbesøgt medie, der serverer håndplukket viden og nyheder om de årligt +350 milliarder offentlige indkøbskroner.

Del dette med dit netværk: