Ny bæredygtig lyssæson

 

– Vi har i sidste uge budt velkommen til en række delegationer, særligt fra Asien, som kommer af forskellige årsager. Nogle kommer for at se DOLL Living Lab, andre for at høre nærmere om bæredygtige byer og Triple Helix-samarbejdet mellem Danmarks Tekniske Universitet, Gate 21, Albertslund Kommune og virksomhederne,” fortæller Kim Brostrøm, teknologi chef i DOLL Living Lab og fortsætter: – Andre er kunder til virksomhederne i Living Lab, og en enkelt kinesisk by har underskrevet en aftale om erfaringsudveksling med DOLL.

 

DOLL har i uge 38 blandt andet haft to besøg fra Kina og besøg fra henholdsvis Taiwan, Canada, Kroatien, Frankrig, Korea, Danmark, Bosnien og Herzegovina. DOLL lagde også hus til arrangementet ’Smart Kommune – Sikker Data’.

En delegation fra den kinesiske by Xiaolan besøgte mandag den 7. september DOLL og Albertslund Kommune for at underskrive et Memorandum of Understanding mellem de to kommuners borgmestre og DOLL/Gate 21.

 

-Byen Xiaolan betyder en del for DOLL, da byen er centrum for en lang række LED-lysproducenter og har et Productivity Center, som arbejder med dokumentation af LED-lys. Vi besøgte for fire-fem år siden Productivity Centeret, som inspirerede os til DOLL’s Quality Lab, fortæller Flemming Madsen, sekretariatschef i DOLL. Han ser frem til at udveksle knowhow, erfaring med lys, Smart City og grøn vækst med den kinesiske by.

Del dette med dit netværk: