En tro på strategiske partnerskaber

ISS tror på strategiske partnerskaber som løftestang for en mere bæredygtig fremtid – og har en målsætning om at blive Co2-neutral med sin køretøjsflåde på verdensplan i 2030. Virksomheden har i dag cirka 20.000 biler, som udleder cirka 60.000 tons Co2 om året, og hvoraf størstedelen bliver leaset gennem LeasePlan.

De to virksomheder har nu indgået et unikt partnerskab med ’bæredygtig mobilitet’ som omdrejningspunkt. Konkret vil ISS og LeasePlan fremskynde en række bæredygtighedsinitiativer med udskiftning til elbiler som den vigtigste løftestang. Samtidig omfatter partnerskabet et fokus på optimering af sikkerhed og operationelle resultater. Partnerskabet er det første af sin slags i branchen, da kontrakten er designet i overensstemmelse med principperne for den såkaldte ’Vested’-model. Det indebærer, at ISS og LeasePlan er fælles om hinandens succes og bruger begge parters ekspertise til at opfylde en række definerede målbare målsætninger.

– Én virksomhed kan ikke løse klimakrisen selv, så partnerskaber er helt afgørende for at opbygge en mere bæredygtig fremtid. Vi har arbejdet med LeasePlan i mange år og har allerede opbygget en stærk samarbejdsrelation, så vi er meget begejstrede for at arbejde sammen med dem om bæredygtig mobilitetsiger Troels Bjerg, Group COO i ISS, og fortsætter: Vi er overbeviste om at tætte, resultatbaserede partnerskaber er fremtiden for strategiske virksomhed-leverandør-relationer, da der skabes en langt mere innovativ og partnerskabslignende tankegang drevet af fælles mål. Dét vil hjælpe med at accelerere vores bæredygtighedsdagsorden og samtidig give mulighed for at forbedre forretningsresultater for begge partnere, såsom omkostnings- og ressourceoptimering. Kilde DI

Del dette med dit netværk: