En ægte netværker

Sådan tænker en “ægte netværker”! Realisering af genial tanke, ligger bag valget af “ugens profil”.

Ditte Nicolajsen er indkøbsområdeansvarlig Region  Syddanmark. Ditte er ansvarlig for udbud af Region Syddanmarks  indirect products; som fødevarer, klinisk ernæring, møbler, kontorhold,  rengøringsartikler, hygiejne- og desinfektionsprodukter samt el og gas.

Ditte er også engageret bestyrelsesmedlem IKA  (foreningen af offentlige indkøbere) og en af hovedkræfterne bag udarbejdelsen af Region Syddanmarks ”dialog i  udbudshjulet” samt indlægsholder om denne. Læs mere om Ditte i hendes “Blå Bog” her: https://www.udbudsmedia.dk/2017/04/17/ditte-nicolajsen/

En ægte netværker og initiativtager, lyder det anerkendende om Ditte.. Det er måske også derfor, at det netop er Ditte, der nu står frem med det nye IKA-projekt “IKA-Circle” – som jo netop handler om at videndele. “Vi forsøger i forvejen at skabe vidensdeling og netværk gennem vores tænketanke og konferencer. Med IKA-circle har vi skabt et supplement til dette med et struktureret og enkelt elektronisk system,”  fortæller næstformand i IKA, Ditte Nicolajsen”. Godt tænkt. FLOT initiativ!

Del dette med dit netværk: