Norsk energispiller – innovativ B2B-energi

Norske Entelios har åbnet sit første kontor i Danmark. –  Ved at blive en Pan-nordisk leverandør ønsker vi at aktualisere det kommercielle potentiale, som vi har set på det danske marked, forklarer Fredrik Lind, nordisk salgschef på Entelios. Det handler om at servicere en forventet øget efterspørgsel på vedvarende energiløsninger samt levering af forvaltningskoncepter, der bidrager til at reducere strømforbruget og omkostningerne.

B2B el-leverandøren har valgt at åbne sit første danske kontor i Aalborg. Opgaveløsningerne der tilbydes rummer innovative og vedvarende energiløsninger samt forvaltningskoncepter, der bidrager til at reducere strømforbrug og energiomkostninger.

Klaus Fischer (43) skal styre opgaverne i det nyetablerede Aalborg-kontor. Klaus har over 20 års erfaring i elmarkedet. Han har omfattende erfaring med kunder på både forbrugs- og produktionsmarkedet, primært forvaltning og balanceansvar for både offentlige og private kunder. – Efter flere år i branchen, primært med mægling og porteføljeforvaltning, er jeg glad for at få muligheden for at være endnu tættere på kunden og være med til at opbygge en seriøs spiller på det danske marked, siger Fischer.

Del dette med dit netværk: