Fælles om rekruttering

KKR Sjælland – et af de fem kommunale kontaktråd – og en række repræsentanter for erhvervslivet går nu sammen om at hjælpe virksomhederne i regionen med rekruttering af de medarbejdere, som de har brug for. Det sker, for at imødekomme virksomhedernes ønske om kvalificeret arbejdskraft. KKR Sjælland og en række repræsentanter for erhvervslivet skabt en fælles rekrutteringsservice Jobcentrenes Rekrutteringsservice Sjælland.

Den fælles rekrutteringsservice skal finde konkrete løsninger, der sikrer, at virksomhederne i Region Sjælland får adgang til de medarbejdere, de har brug for. Og tanken er at give virksomhederne oplevelsen af kun at samarbejde med et jobcenter, selvom alle jobcentre i Region Sjælland indgår i arbejdet med at finde ledig arbejdskraft. – Kommunerne bliver ofte beskyldt for at være dårlige til at lytte til virksomhederne og levere det, som de efterspørger. Men de private virksomheder er afgørende for, at der er job og dermed vækst og velfærd her i   regionen. Derfor er jeg glad for, at vi nu arbejder sammen om at blive mere målrettede i forhold til, hvordan vi kan hjælpe virksomhederne med rekruttering,” siger formanden for KKR Sjælland, borgmester Niels Hörup, Solrød Kommune.

Ud over KKR Sjælland støttes etableringen af Jobcentrenes Rekrutteringsservice Sjælland af Dansk Byggeri, Dansk Erhverv, Dansk Industri, Horesta, Håndværksrådet og landbruget.

 

Del dette med dit netværk: