Vil halvere egen CO2-udledning

Midtjyske ABC Pavilloner, som producerer præfabrikeret modulbyggeri, vil mindske sin klimabelastning med 50 procent. Virksomheden vil i endnu højere grad forpligte sig til grøn omstilling og måle på konkrete indsatsområder. Direktør i ABC Pavilloner, Kjeld S. Facius: – Vi har fastlagt en strategi for, hvordan vi kan reducere klimabelastningen gennem målbare indsatsområder. Vi har i forvejen et stort fokus på bæredygtigt byggeri. Nu går vi skridtet videre og er klar til at blive holdt op på vores mål.

Alle dele af virksomheden er gennemgået med klimabrillerne på. Det har resulteret i omfattende energirenovering af lokaler og produktionshaller. ABC Pavilloner fortæller også, at der er dyrket 3.000 kvadratmeter vildeng på virksomhedens grund, som skal fremme biodiversitet, mens der også er etableret et anlæg til at separere regnvand og spildevand.

Facius: – For os er det vigtigt at tænke i genanvendelse af materialer, da byggeaffald udgør omkring 35 procent af alt affald i Danmark og dermed er et væsentligt område at sætte ind i den grønne omstilling.

Del dette med dit netværk: