Miljøvagt 24-7, ny service

 Fra 1. marts tilbyder vi at være miljøvagt for kommuner, forsyninger og private virksomheder på Sjælland. Vi rykker ud hele døgnet, hvis der fx sker et udslip. Det kan være udslip af diesel fra en lastbil, overløb af urenset spildevand, udslip af kemikalier fra industri og transport og meget mere. Det fortæller Orbicon | WSP,

Ved hurtigt at få et overblik og bistå beredskabet i forhold til miljøindsatsen, kan vi både begrænse skaden og kommunerne kan spare penge til beredskab. – Vi vil gerne aktivere vores lange og dybe miljøfaglige viden og bruge den til at begrænse skader ved udslip. Med det udstyr og den viden vi har tilgængelig, kan vi meget hurtigt finde frem til, hvad der skal gøres i den givne situation, siger miljødirektør i Orbicon | WSP, Lars Sloth.

Caroline Myhre-Gregersen skal styre miljøvagten i Orbicon | WSP, og hun glæder sig til at komme i gang. – Jeg er godt i gang med at opbygge teamet af dygtige og kompetente medarbejdere. De har alle en dyb miljøfaglig viden, og er nu ved et gennemgå en meget grundig sikkerhedsfaglig uddannelse, siger Caroline Myhre-Gregersen.

Hun lægger meget vægt på det væsentlige i kommunikationen med indsatslederen på stedet. – Når man er kaldt ud til et ulykkessted, gælder det ikke bare om at komme hurtigt frem, og danne sig et overblik over situationen. Det er meget vigtigt, at man har en god og klar dialog med indsatslederen fra beredskabet, så de kan gøre det de skal og kan afslutte deres del af opgaven, når de ikke kan gøre mere, siger Caroline Myhre-Gregersen

Ud over den miljøfaglige viden, har Orbicon | WSP adgang til måleudstyr til prøvetagning og har lang erfaring inden for oprensning og afværge af forurening som vil være en stor fordel i forbindelse med miljøvagten.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar