Gå digital

Derfor er Erhvervs- og Vækstministeriet nu gået sammen med en række organisationer for at fremme digital vækst i dansk erhvervsliv. To branchepartnerskaber inden for henholdsvis detail-, engros- og e-handel samt transportområdet søsætter nu en fælles indsats for at styrke virksomhedernes brug af digitale løsninger. 

 

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen: -Den digitale udvikling åbner helt nye muligheder for dansk erhvervsliv. Det ligger mig meget på sinde, at flere virksomheder, navnlig de mange små- og mellemstore virksomheder, får høstet gevinsterne ved bl.a. e-handel og dataudnyttelse. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi med partnerskaberne står sammen om at give virksomhederne inspiration og konkrete redskaber til et digitalt løft.

 

Forløbene henvender sig til små- og mellemstore virksomheder og har fokus på, hvordan også enkle tiltag kan skabe en gevinst. Virksomhederne vil bl.a. blive tilbudt træningsforløb og workshops, hvor de kan møde frontløbere, få hjælp til at få klarlagt deres udviklingsmuligheder gennem digitalisering samt vejledning til at vælge de løsninger, der passer til netop deres virksomhed. 

 

På gådigital.dk kan virksomhederne tilmelde sig de forskellige arrangementer og hente yderligere inspiration til digitaliseringsprojekter.

Del dette med dit netværk: