Største multiforsyningsselskab varsler chefskifte

Det er tid til familie og et nyt kapitel i arbejdslivet for Lars Therkildsen. Derfor forlader han senest næste sommer HOFOR – Danmarks største multiforsyningsselskab og lokomotiv i landets grønne omstilling og klimatilpasningen af hovedstadsområdet.

– Det er ikke en let beslutning, men en beslutning som jeg har overvejet i et stykke tid. Og jeg synes, at tidspunktet er det helt rigtige nu. HOFOR har fået ny bestyrelsesformand, er i god gænge og med den nye koncernstrategi, som vi vedtog sidste år, er kursen lagt for de kommende år. Det giver en ny direktør ro til at sætte sig ind i vores store komplekse virksomhed, siger Lars Therkildsen.

HOFORs bestyrelsesformand Susanne Juhl beklager Lars Therkildsens beslutning, som dog ikke kommer bag på hende: – På Lars’ initiativ har vi sammen drøftet det rigtige tidspunkt for hans exit. Det synes vi er nu, hvor der er ro om virksomhedens udvikling, og vi har mulighed for at tilrettelægge en god og styret overlevering. Desuden har vi aftalt, at Lars bliver ved roret, lige indtil hans efterfølger tiltræder.

På vegne af bestyrelserne takker hun desuden Lars for et fremragende samarbejde gennem årene

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar